top of page

Mevr. van Veen

September 01, 2016

Mevrouw van Veen (longarts) heeft de afgelopen weken een intensiefbehandeltraject doorlopen met de Cox-techniek. Dagelijkse behandelingen gedurende een periode van 2 weken en vervolgens 3 maal per week. Nu worden de behandelingen langzaam afgebouwd.

Mevrouw Van Veen:

Ik heb al lang last van pijnklachten in mijn onderrug. Een stijf pijnlijk gevoel na een dag lopen en een slapend gevoel in benen en onderrug. Na onderzoek bleek er iets mis met een tussenwervelschijf. Ik moet werken aan het versterken van de spieren in romp, buik en billen. Daarnaast heeft mijn wervelkolom regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Soms is er een acute verergering van de klachten, er knoept dan iets in mijn rug en ik kan dan niets meer. Verschrikkelijke pijn, niet meer overeind kunnen komen, zelfs geen sokken en schoenen meer aan kunnen trekken. Gelukkig kon ik terecht bij Chiropractie & Fysiotherapie Nijmegen. Met 2 weken dagelijkse behandelingen van chiropractoren Kris en Ansonet was ik weer snel op de been. Met Cox Techniek maken ze letterlijk ruimte in je rug, zo voelt dat in ieder geval.

Chriopractie & Fysiotherapie Nijmegen

Dhr. John Eichelsheim

June 21, 2016

John komt bij ons in de praktijk voor zijn rugklachten. Op de MRI is slijtage te zien op de tussenwervelschijf. ook heeft hij regelmatig blokkades. In zijn vrije tijd is hij nog erg actief, bowlen, fietsen, tennissen en hij is zelfs aan het trainen voor de vierdaagse. We zijn een paar wegen geleden gestart met de Cox Techniek.

Dhr. J. Eichelsheim:

Mijn ervaring is heel goed met de Cox Techniek. Vooral na de eerste keer al. Meestal als ik opsta sochtends, voelt het niet zo lekker in mijn rug. Dat gaat in de loop van de dag wel weg. Maar na die behandeling de volgende ochtend stond ik op en dacht ik, nou,... ik ben nog nooit zo lekker opgestaan. Wat dat betreft is deze nieuwe techniek voor mij een uitkomst als het zo door blijft gaan.

Chiropractie & Fysiotherapie Nijmegen

1 / 1

Please reload

bottom of page